på jaktprov med Wallander blev det debut för Beck i utställningsringen. 86 anmälda valpar av annan ras än bruksras gjorde att det blev en himla lång väntan för oss att uppträda i ringen. Veterinärbesiktningen stängde kl 10 så Helene och jag möttes på Lunds BK 9.40. Efter avklarad besiktning och med en himmel som var klarblå bestämde vi oss för att med Jizza, Spot, Bell, Pärla och Beck åka till skogen i Lomma för att rasta hundarna så att väntan inte skulle bli så lång. När skogspromenaden var avklarad åkte vi till Åkarp och lastade av dom stora hundarna. Pärla och Beck fick också komma in en stund för att dricka vatten. Jag tror att Beck drack nästan upp en hel skål. Pärla visade Beck var hon sovit natten innan (Lotta skulle på annat håll och det var enklast att Pärla sov över hos oss). Medan jag bytte till Jeans försvann Pärla och Beck in i vårt sovrum, Helene smög på dom små busungarn och hittade dom i min och Lasses säng tillsammans med diverse leksaker.

Tillbaka i Lund blev väntan inte så lång. I skydd av skuggan från klubbhuset satt vi och tittade på alla hundar och människor, det kan vara nog så intressant medan Pärla och Beck som precis ätit sitt middagsmål lade sig ner och kopplade av.

När det så blev vår tur bad Helene mig att ta kort på henne och Beck i ringen, men där sprack det då dommaren tyckte att båda valparna kunde komma in samtidigt. Det går väl fler tåg hoppas jag.

Pärla blev BIRoch Beck blev BIMtvå fina representanter för en underbar rasvisst klär Beck i rosett, som sagt en rosa passade ju bättre på Pärla eller hur

hoppas Beck får många fler fina rosetterhar hört det ryktas om att vi kommer att få konkurrens i Åstorp så det är bäst vi suger på rostterna till dess

Grattis till Ann-Sofie vill jag passa på att säga, vilket flyt hon och Sandy har efter lördagens vinster i utställningsringen så är snart en fin titel att vänta.

I går tisdag var hon ute med Calla och gjorde kkl provet, vilket hon också fixade, och där var också min “hundmormor” Marie med sin Agnes och dom klarade också kkl provet – GRATTIS till er båda.