BELL vackrast i hanhundsringen på Bornholm i Lördags. Cert och BIM det var kul.

Bilden tagen av Sara Berglund på FRK´s club show våren 2009

I Lördags kom Ann-Sofie och hämtade mig vid 6.30 tiden, vi skulle ta färjan över till Bornholm. Utställning på lördagen och jaktprov på söndagen. Vi var i god tid och kunde koppla av eller inte riktigt. Innan vi for hade jag rastat hundarna (Spot var också med) men Bell tyckte att det räckte med att bara lyfta på benet men det tyckte inte jag, hur som helst så klarade han av båtturen utan problem. Väl framme snirklade vi oss fram till ridhuset där utställningen skulle gå av stapeln. Vi fick träffa pappa Harley som bor på Bornholm med matte Mona och husse Jörn, han ställdes i veteranklassen. Hur det gick för honom sedan, han fick (exelent) vet jag inte vi åkte till vårt boende ganska direkt efter det att vi var färdiga i ringen. Ann-Sofie ställde Sandy och Calla. Calla placerade sig som nr 2 efter vinnande tik. Dommaren blev väldigt förtjust i henne men som han sa, hon hade lite för lite päls i dag för att stå som nr 1. Ann-Sofie som hade hopats på att ta sitt sista cert på Sandy blev 4a i bästa tikklssen. Men det är bara en tidsfråga. Nu fick vi ju skåla för Bell – tack Ann-Sofie för champagnen.

Bilden tagen av Emma Jörgensen (våren 2009) Trevligt sällsakap hade vi också Marita, Carina, Gunilla och Uffe bodde alldeles i närhen. Dom var också där för utställningen och jaktprovet. Middagen en fläskfilé gryta som var jätte god hade Ann-Sofis Finn lagat åt oss. Senare på kvällen gick vi över till dom andra och hade med oss lite ost och kex. där blev vi sittande en bra stund och pratade och pratade – jätte trevligt.

Nej nu måste jag åka ner till Lomma BK och träna lite lydnad, skall tävla om två veckor. Återkommer om jaktprovet.